Elektrika

facet

FACET postoji na svjetskom automobilskom tržištu od 1946. sa sjedištem u Torinu, Italija. Razvijaju i proizvode rezervne dijelove za automobile iz domena auto elektrike kao što su bobine, kablovi za paljenje, senzori, davači, prekidači, termostati uz certifikat ISO9001. Prisutni su na svjetskom tržištu sa više od 4000 rezervnih dijelova preko svojih distributera i jedan su od vodećih svjetskih brendova u domenu auto elektrike.
   

mid

Meat & Doria osnovana je davne 1945. godine. Njezin asortiman proizvoda vrlo je bogat i iz njega izdvajamo: lambda sonde, električne pumpe goriva (vanjske i unutarnje), setove za popravak rasplinjača (karburatora), setove za popravak monoinjectora, elektronike paljenja, membrane, brtve, vakuum regulatore, električne ler dizne i nosače rasplinjača. Od 1988. Godine, kako bi poboljšala svoj proizvodni proces i u potpunosti zadovoljila klijente, Meat & Doria ulaže u dobijanje certifikata ISO i u toku 2000. godine dobija certifikat UNI EN ISO 9002.
   

beru

Skoro 100 godina tvrtka Beru je vođena tehnološkim iskustvom i željom za inovacijama, te je danas priznati partner u automobilskoj industriji na području tehnologije paljenja za benzinske motore i na području tehnologije hladnog starta za dizel motore. Beru proizvodni asortiman sadrži više od 4500 artikala. Gotovo svi poznati proizvođači automobila, komercijalnih vozila i motocikala opremaju svoja vozila originalnim Beru proizvodima koji ispunjavaju visoke kvalitativne kriterije.
   

Monark

Monark Diesel GmbH & Co KG  je njemački proizvođač auto dijelova sa najvećim akcentom na sisteme za ubrizgavanje. Asortiman Monark Diesel proizvoda: pokretači, alternatori i dijelovi, rasvjetna tijela, oprema za vozila, dijelovi za pumpe visokog pritiska i drugo.
   

11

Hella od davne 1899. godine postavlja smjernice u tehnologiji osvjetljenja i elektronike. Njihove proizvode odlikuje kvalitet bez greške i potpuna bezbjednost i komfor pri vožnji. Kao proizvođač za automobilsku industriju, Hella spada u 50 najboljih svjetskih dobavljača dijelova za automobilsku industriju čiji su korisnici svi vodeći proizvođači vozila, ali i kupci na slobodnom tržištu autodijelova.
   

varta

VARTA je dio ekskluzivnog portofolija trgovačke marke Johnson Controls. I to s dobrim razlogom: VARTA predstavlja najvišu kvalitetu, inovativnu tehnologiju i dugogodišnje iskustvo. Sa širokim asortimanom proizvoda VARTA nudi pravi akumulator za svako vozilo. Osim toga, VARTA je vodeća svjetska marka u proizvodnji akumulatora, čiji se proizvodi ističu kvalitetom, uporabom suvremene tehnologije te održivim odnosom prema resursima.
   

vesna

Vesna akumulatori su dobro poznati slovenski brend akumulatora koji svoju povijest vuče iz daleke 1936. godine. Danas se proizvodi u najmodernijoj Ca-Ca tehnoligiji i nudi kompletnu liniju olovno-kiselinskih akumulatora za osobna, dostavna i teretna vozila.
   

ciak

Dvadeset godina tradicije rada s akumulatorima i baterijama svih vrsta, iskustvo je koje svrstava CIAK na vrh distributera alternativnih izvora energije. Dugogodišnje iskustvo na tržištu i prepoznavanje potreba potrošača doprinijelo je tome da tvrtka CIAK tržištu ponudi iznimno kvalitetne akumulatore uz najbolji omjere cijene i tehničkih osobina.
   
topla Topla akumulatori su proizvedeni u Ca-Ca tehnologiji. Odlikuju ih veoma visoke startne sposobnosti kao i najviši kvalitet izrade te su pogodni za upotrebu u vozilima novije proizvodnje sa velikim brojem električnih potrošača. Zahvaljujući izuzetno niskoj potrošnji destilirane vode i specijalnom dvostruko lavirintnom poklopcu, kako i specijalnoj konstrukciji kutije, održavanje nije potrebno, odnosno moguće.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17