Elementi motora

5

Victor Reinz iz američke korporacije DANA jedan je od vodećih proizvođača zaptivnih materijala i dijelova za automobile, kamione, teške radne mašine i industriju. Vrhunski zaptivači ovog proizvođača rađeni su po najnovijim tehnologijama i nalaze primjenu u svim modernim motorima današnjice. Osim toga, kao jedan od najboljih u ovoj grupi proizvoda, Victor Reinz garantuje slobodnom tržištu autodijelova potpunu pokrivenost svih automobila.
   

elring

Elring, kao jedan od lidera proizvođača komponenti za brtvljenje dijelova motora nalazi se u milionima vozila na ulicama širom svijeta. Uz Elring u svom vozilu možete računati na kvalitet i funkcionalnost. U ponudi se nalazi širok spektar dihtunga, garnitura dihtunga i drugih srodnih komponenti koje odgovaraju potrebama tržišta dostupnih u preko 140 zemalja širom svijeta. Elring komponente nalaze se u novim vozilima mnogih svetskih proizvođača kako putničkih, tako i teretnih vozila kao što su Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Peugeot, MAN, DAF, Volvo, Scania i dr.
   
mid Meat & Doria osnovana je davne 1945. godine. Njezin asortiman proizvoda vrlo je bogat i iz njega izdvajamo: lambda sonde, električne pumpe goriva (vanjske i unutarnje), setove za popravak rasplinjača (karburatora), setove za popravak monoinjectora, elektronike paljenja, membrane, brtve, vakuum regulatore, električne ler dizne i nosače rasplinjača. Od 1988. Godine, kako bi poboljšala svoj proizvodni proces i u potpunosti zadovoljila klijente, Meat & Doria ulaže u dobijanje certifikata ISO i u toku 2000. godine dobija certifikat UNI EN ISO 9002.
   

19

MNPR Europe je ogranak japanske korporacije NPR – Nippon Piston Ring, renomiranog proizvođača karika. S obzirom na to da je Toyota glavni akcionar NPR korporacije, to ih pozicionira kao vrlo jakog proizvođača dijelova prve ugradnje. NPR Europe već 30 godina pruža podršku svjetskim proizvođačima motora proizvodnjom visokokvalitetnih klipnih prstenova. Ferrari, Mercedes Benz, BMW i mnogi drugih renomirani proizvođači ugrađuju u svoje prestižne motore NPR klipne prstenove arka Sachs iz korporacije ZF ima status jedne od najtraženijih na tržištu, upravo zbog besprijekornog kvaliteta koji nudi u prenosu snage i sistema vješanja. Vrhunska tehnologija, kao i organizacija u proizvodnji, samo su neki od razloga što se SACHS koristi u prvoj ugradnji kod većine proizvođača automobila u svijetu. Na slobodnom tržištu autodijelova, možete imati potpuno povjerenje u ovu robnu marku, baš kao i milioni vozača širom svijeta.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17