Kaišni prenos

dayco

Pod robnom markom DAYCO, Mark IV proizvodi pogonska remenja koja odgovaraju visokim standardima kvalitete postavljenim od strane najznačajnijih svjetskih proizvođača automobila. Dayco je svjetski lider u dizajnu i proizvodnji sustava za  prijenos snage za prvu ugradnju. Ova tvrtka osigurava napredna tehnička rješenja za proizvođače automobila, garantirajući najbolju kvalitetu. Dayco nije samo proizvođač zupčastih i klinastih remenja, nego i krutih (rigidnih) dijelova kao što su natezači, ublaživači mikroremenja, vodene pumpe, i sl.
   

ContiTech

ContiTech kao najznačajnija divizija njemačke korporacije Continental, vodeći je svjetski proizvođač pogonskog remenja za prvu ugradnju. ContiTech je specijalist za proizvodnju gumenih i plastičnih dijelova. Sa svojim proizvodima i sustavima razvijenim uz primjenu najsuvremenijih tehnologija, ContiTech je jedan od najpriznatijih proizvođača originalnih dijelova za automobilsku industriju. sadrži kompletan asortiman dijelova za prijenos (transmisija), pokrivajući većinu aplikacija iz putničkog i teretnog programa.
   

skf

SKF je vodeći svjetski snabdjevač proizvodima, rješenjima i uslugama u oblasti kotrljajućih ležajeva i zaptivki. Osnovan je 1907. U Švedskoj i u svom sastavu ima preko 100 proizvodnih jedinica širom svijeta. SKF u svojoj ponudi ima i ležajeve amortizera koji su važan čimbenik za sigurnost vašeg vozila prilikom samog upravljanja vozilom.
   

inaa

Tvrtku je osnovao dr. Geoerg Schaeffler u njemačkom gradu Herzogenaurach 1946. godine. Njegov razvoj igličnog ležaja i košuljica ležaja – pionirski izum – pomoglo je da iglični ležaj dosegne značajan industrijski razvoj. Danas, gotovo svi moderni putnički automobili sadrže INA komponente motora i prijenosa. INA komponente karekteriše visok nivo kvaliteta i pouzdanosti. INA je dobavljač za prvu ugradnju i za daljnju prodaju putničkih automobila i komercijalnih vozila.
   

ruville

RUVILLE je sustavni dobavljač za dijelove pogonskog remenja i setove ležajeva kotača, koji su razvijeni ukorak s posljednjim tehničkim inovacijama.
Kompletan asortiman Ruville proizvoda nalazi se na visokoj razini kvalitete koja u potpunosti odgovara kvaliteti prve ugradnje. Ruville je dobavljač visokoizdržljivih i dugotrajnih  zamjenskih dijelova, osobito dijelova pogonskog remenja koji se testiraju i atestiraju u skladu s najstriktnijim standardima.
   
l004 Skromni počeci obiteljske tvrtke osnovane od strane gosp. Ferdinanda Bilsteina 1844 god. razvili su se u respektabilnu, dinamičnu i modernu kompaniju sa kontinuiranim rastom. Proizvodnja obuhvaća preko 45.000 različitih rezervnih dijelova za Njemačke, Europske i Azijske aute: dijelove glava motora, ležajeve kotača, centralne ležajeve, španere, dijelove ovjesa, nosače motora, gumi-metalne dijelove, vodene pumpe i dr.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17