Kvačilo i priključci

31

Marka Sachs iz korporacije ZF ima status jedne od najtraženijih na tržištu, upravo zbog besprijekornog kvaliteta koji nudi u prenosu snage i sistema vješanja. Vrhunska tehnologija, kao i organizacija u proizvodnji, samo su neki od razloga što se SACHS koristi u prvoj ugradnji kod većine proizvođača automobila u svijetu. Na slobodnom tržištu autodijelova, možete imati potpuno povjerenje u ovu robnu marku, baš kao i milioni vozača širom svijeta.
   

luk

LuK robna marka se fokusira ekskluzivno na automobilsku industriju. Kompanija je osnovana u saradnji sa Schaeffler braćom u Bühl, Nemačka 1965. i bila je na vrhu inženjerstva već od kako se njen prvi inovativni proizvod pojavio na tržištu – opružno kvačilo sa dijafragmom. LuK Group je dio Schaeffler Group od 1999. Danas, svaki treći auto silazi sa proizvodne linije sa LuK kvačilom.
   

l003

QUINTON HAZELL postoji od 1946. sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Snabdijeva svjetsko tržište veoma širokom paletom proizvoda visokog kvaliteta koji zadovoljavaju ISO14001 standard. QH proizvodi se u sve većem broju ugrađuju pri proizvodnji automobila zahvaljujući prepoznatljivom OE kvalitetu.
   
valeo Valeo je jadan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila u svijetu. Jedna od glavnih karakteristika ove tvrtke su: inovativnost, kvaliteta i pouzdanost. Neupitnu kvalitetu Valeo proizvoda potvrđuje činjenica kako se svakom drugom automobilu u Europi i u svakom trećem u svijetu pri proizvodnji ugrađuje Valeo kvačilo. Sjedište tvrtke Valeo nalazi se u Francuskoj (Parizu), no prisutan je u cijelom svijetu kroz 27 zemalja.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17