Elektrika

Monark

Monark Diesel GmbH & Co KG je njemački proizvođač auto dijelova sa najvećim akcentom na sisteme za ubrizgavanje. Asortiman Monark Diesel proizvoda: pokretači, alternatori i dijelovi, rasvjetna tijela, oprema za vozila, dijelovi za pumpe visokog pritiska i drugo. Proizvodnja i promet dizel i električnih dijelova za teretna vozila.
   

11

Hella od davne 1899. godine postavlja smjernice u tehnologiji osvjetljenja i elektronike. Njihove proizvode odlikuje kvalitet bez greške i potpuna bezbjednost i komfor pri vožnji. Kao proizvođač za automobilsku industriju, Hella spada u 50 najboljih svjetskih dobavljača dijelova za automobilsku industriju čiji su korisnici svi vodeći proizvođači vozila, ali i kupci na slobodnom tržištu autodijelova.
   

sertplas

Sertplas je osnovan 1957. godine kao mala tvornica plastičnih dijelova da bi danas predstavljala kompleks od 11500 m² sa 270 zaposlenih radnika. Bavi se proizvodnjom rezervnih dijelova i to prvenstveno za kamione i prikolice. Svi dijelovi koje Sertplas ima u ponudi – lampe, kablovi, konektori, svjetlosne instalacije, cijevi i kočione spojnice, elektronski proizvodi poput konvertora i regulatora, proizvode se u njihovoj tvornici. Godišnja proizvodnja samo lampi je oko 1,5 miliona komada.

varta

VARTA je dio ekskluzivnog portofolija trgovačke marke Johnson Controls. I to s dobrim razlogom: VARTA predstavlja najvišu kvalitetu, inovativnu tehnologiju i dugogodišnje iskustvo. Sa širokim asortimanom proizvoda VARTA nudi pravi akumulator za svako vozilo. Osim toga, VARTA je vodeća svjetska marka u proizvodnji akumulatora, čiji se proizvodi ističu kvalitetom, uporabom suvremene tehnologije te održivim odnosom prema resursima.
   

topla

Topla akumulatori su proizvedeni u Ca-Ca tehnologiji. Odlikuju ih veoma visoke startne sposobnosti kao i najviši kvalitet izrade te su pogodni za upotrebu u vozilima novije proizvodnje sa velikim brojem električnih potrošača. Zahvaljujući izuzetno niskoj potrošnji destilirane vode i specijalnom dvostruko lavirintnom poklopcu, kako i specijalnoj konstrukciji kutije, održavanje nije potrebno, odnosno moguće.
   

ciak

Dvadeset godina tradicije rada s akumulatorima i baterijama svih vrsta, iskustvo je koje svrstava CIAK na vrh distributera alternativnih izvora energije. Dugogodišnje iskustvo na tržištu i prepoznavanje potreba potrošača doprinijelo je tome da tvrtka CIAK tržištu ponudi iznimno kvalitetne akumulatore uz najbolji omjere cijene i tehničkih osobina.
   
vesna Vesna akumulatori su dobro poznati slovenski brend akumulatora koji svoju povijest vuče iz daleke 1936. godine. Danas se proizvodi u najmodernijoj Ca-Ca tehnoligiji i nudi kompletnu liniju olovno-kiselinskih akumulatora za osobna, dostavna i teretna vozila.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17