Motor

mahle

Kao vodeći proizvođač dijelova i komponenata za motore sa unutarnjim izgaranjem Mahle grupa je među prva tri dobavljača dijelova motora te sistema filtracije zraka i tekućine u svijetu. Za sve vrste motora, Mahle u svojim pogonima širom svijeta proizvodi: klipove do Ø650mm, karike, osovinice klipa, košuljice cilindara, blokove motora, glave motora, bregaste osovine, podizače ventila, klizne ležaje, filtere itd. Mahle klipovi su ugrađeni u 70% zapadnoeuropskih automobila, što ne čudi ako se zna da je Mahle vodeći svjetski proizvođač klipova. Uz snabdijevanje najpoznatijih svjetskih proizvođača automobila dijelovima za prvu ugradnju, MAHLE je jednako aktivan i na tržištu rezervnih dijelova. Mahle rezervni dijelovi su istovjetne kvalitete kao i dijelovi za prvu ugradnju.
   

elring

Elring, kao jedan od lidera proizvođača komponenti za brtvljenje dijelova motora nalazi se u milionima vozila na ulicama širom svijeta. Uz Elring u svom vozilu možete računati na kvalitet i funkcionalnost. U ponudi se nalazi širok spektar dihtunga, garnitura dihtunga i drugih srodnih komponenti koje odgovaraju potrebama tržišta dostupnih u preko 140 zemalja širom svijeta. Elring komponente nalaze se u novim vozilima mnogih svetskih proizvođača kako putničkih, tako i teretnih vozila kao što su Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Peugeot, MAN, DAF, Volvo, Scania i dr.
   
5 Victor Reinz iz američke korporacije DANA jedan je od vodećih proizvođača zaptivnih materijala i dijelova za automobile, kamione, teške radne mašine i industriju. Vrhunski zaptivači ovog proizvođača rađeni su po najnovijim tehnologijama i nalaze primjenu u svim modernim motorima današnjice. Osim toga, kao jedan od najboljih u ovoj grupi proizvoda, Victor Reinz garantuje slobodnom tržištu autodijelova potpunu pokrivenost svih automobila.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17