Zračna instalacija

wabco

WABCO je jedan od vodećih svjetskih snadbjevača u polju sistema kočenja, ogibljenja i ventila za regulaciju i kontrolu manualnih i automatskih mjenjača za teretna motorna vozila. WABCO se odlikuje naročitom ekspertizom kada se radi o sposobnosti podržavanja naprednih tehnoloških aplikacija. Njihovi proizvodi pogodni su za vodeće svjetske komercijalne kamione, prikolice, autobuse i druga teretna motorna vozila. Naročito su dobri jer poboljšavaju sigurnost vozila, a izuzetna kvaliteta WABCO proizvoda omogućava Vam smanjenje ukupnih troškova za održavanje vozila na dugoročnom nivou.
   
knorr bremse Kao vodeći svjetski proizvođač kočionih sistema za komercijalna vozila, Knorr-Bremse je bio i ostao pionir u razvoju, proizvodnji i marketingu kod kočionih sistema za različita komercijalna vozila više od 100 godina, praveći važan doprinos u poboljšanju sigurnosti vozila na cestama. Teško možemo naći točku na zemaljskoj kugli, gdje ne bismo našli Knorr-Bremsea. Grupa poduzeća sa sjedištem u Munchenu je vodeći proizvođač kočionih sustava za željeznička i teretna motorna vozila na svijetu, a na više kontinenata, u 25 zemalja, na 60 lokacija zapošljava više od 11 tisuća ljudi.
   

cojali

Cojali, španjolska kompanija koja se polako i temeljno razvijala, danas moze da vam ponudi kvalitetne proizvode kao što su kocioni cilindri, ventili, pojačivaći kvačila, isušivači zraka, regulatori pritiska kao i sve prateće setove za reparaciju istih uz pouzdanost i garanciju od 24 mjeseca. Prestižni program Cojalija su Visko ventilatori za tradicionalna i suvremena teretna vozila. Svojim kvalitetom i cijenom su napravili nagli skok na tržištu u odnosu na sve druge proizvođače.
   

haldexlogo

Već 80 godina, Haldex AB švedski je proizvođač kočne pneumatike sa sjedištem u Stockholmu. S jakim naglaskom na brigu za okoliš i društvenu odgovornost, Haldex nastoji pažljivo koristiti prirodne resurse, smanjiti utjecaj na okoliš stalnim razvojem proizvoda i proizvodnih procesa, dizajniranjem proizvoda koji se može reciklirati, smanjiti zdravstvene i sigurnosne rizike na radnom mjestu. Haldex ima certifikat ISO 9001.  Proizvodna jedinica za komercijalna vozila proizvodi kočne sustave za teška teretna vozila, prikolice i autobuse. Ponuda uključuje sve komponente i podsisteme koji čine ukupan kočni sustav.
   

l004

Febi bilstein je jedan od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila. Više od 160 godina brend održava kontinuitet, kvalitet, uslugu, pouzdanost i inovacije. Kao nezavisno tradicionalno poduzeće može da vam ponudi ekspanzivni program od preko 20.000 rezervnih dijelova koji je dostupan u preko 130 zemalja. Osim toga, febi ima svoja predstavništva ili iskusnog partnera u preko 69 zemalja. Od upravljačke, motorne i kočne tehnike, tehnike šasija i učvršćivanja točkova do autoelektrike i pneumatike – kod firme febi bilstein će te naći sve za profesionalno servisiranje vozila - putničkih vozila, kamiona, autobusa, prikolica, poluprikolica i malih transportera svih aktuelnih marki i modela. Ima reputaciju pouzdanog partnera veleprodaja i radionica na tržištu rezervnih dijelova.
   
fte FTE Automotive, ranije poznat pod imenom FAG, posvećen je isključivo proizvodnji visokokvalitetnih hidrauličnih kočionih sistema i kvačila za putnička i komercijalna vozila. Njihovi proizvodi su testirani na preciznost, sigurnost, izdržljivost i udobnost u saradnji sa najvažnijim centrima za istraživanje i razvoj u automobilskoj industriji. Dijelovi FTE Automotive-a imaju izvrsnu reputaciju među proizvođačima automobila i serviserima zbog svog kvaliteta, izdržljivosti kao i ekološke kompatibilnosti.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17