NOVO U PONUDI: Double Coin gume

doublecoin-logoObavještavamo cijenjene kupce da smo ponudu kamionskih guma obogatili punim asortimanom renomiranog proizvođača Double Coin. Kamionske radijalne gume Double Coin posjeduju ECE i DOT certifikate i svojim odličnim kvalitetom i dizajnom izdvajaju se iz velike ponude kamionskih guma ne samo kineskih proizvođača.

Double Coin se nalazi među 15 najjačih proizvođača guma na svijetu, sa proizvodnjom od preko 15 miliona kamionskih guma godišnje. Double Coin je započeo svoj rad sa najsavremenijom i najboljom proizvodnom opremom iz SAD, Japana i Evrope, a odnedavno je u proizvodni proces intergrirana i napredna TECO (Tyre Entirety Construction Optimization) teorija i specijalna adhezivna tehnologiju čime su još više unaprijeđene performanse kamionskih guma i kvalitet proizvodnje.

Double Coin je i zvanično dobio potvrdu kvaliteta 1996. godine, kada je tvornica dobila ISO 9002 cerifikat. Double Coin nudi širok asortiman kamionskih radijalnih guma te garantira visoki kvalitet i standard svake kamionske gume koje proizvede.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 030 711 943.

 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17